tiistai 1. tammikuuta 2013

Uusi Vuosi 2013!

Niin se vuosi vaihtui. Rauhassa kotona - koiratkin köllötteli pitkin lattioita ja makuupaikkoja välittämättä ulkona vallitsevasta sotatilasta tuon taivaallista.Nadan kanssa JAU:n kisoissa käytiin omalla "kotihallilla" ja otettiin vaan kaksi lähtöä kun juoksujen jälkimainingit oli kuitenkin vielä päällä. Ja Nada meni niin hyvin!! Ei täysiä, mutta otti kontaktit ja lopulta tuloksena oli TUPLANOLLA!!! :)))

Seuraavissa kisoissa sitten meno oli taas normaalia ja vauhtia riitti ja kontaktit unohtui taas...niistä siis oli otettava hyl - jospa se joskus sitten ne ottais taas...

Omissa HSKK:n kisoissa oli samalla snautsereiden mestaruuskisat. Eka rata meni kohtuu ok, en lopettanut rataa vaikka ei tullut kontaktia kunnolla (olis pitänyt) ja siitä 5 virhettä. Tokan radan keskeytin kun puomilta roiskas alas ilman yritystäkään pysähtyä - siitä siis hylätty. Toinenkin koira oli kisaamassa snautsereiden mestaruudesta - Hector poika. Hän oli reilun kokoinen uros, väriltään pippurisuola. Hector meni komeasti kummatkin radat ilman ratavirheitä, toiselta radalta taisi tulla hieman yliaikaa, mutta se riitti voittoon! Ollaan siis Nadan kanssa snautsereiden SM 2 :)

Alemmissa luokissa kisasi kaksi koiraa, mutta toisella ei tulosta ja toinenkin sai hylätyn ja reilusti virheitä. Aika harmillisen vähän osallistujia mestaruuskarkeloihin - toisihan se aina enemmän jännitystä kun olisi enemmän kisaajia.

Nekun kanssa Janakkalassa saatiin toinen luva kakkosissa ja oltiin 4. Ensimmäinen rata meni ihan riuhuessa vaan :)
Sitten omissa HSKK:n kisoissa ajattelin että nyt kyllä mennään vaan kengässä roikkuen, mutta Nekkupa yllätti ja viiletti radan ilman virheitä ja tultiin 2. !! Sehän siis tarkoitti sertiä ja menolippua kolmosiin :))))
Toiselle radalle ei siis päästykään, mutta eipä haittaa!Nikitan kanssa ei olla juurikaan aksailtu, ei hakuiltu, tottisteltu vähän ja aloitettu uus juttu - kelkanveto! Se on kivaa ja mennään lujaa!! Tässä harjoittelusta video:Käytiinhän me hakutreeneissä. Ei metsässä, mutta parkkiksella "mökkikylätreeneissä". Nikita oli ihan varma että yhdessä piilossa oli joku - lopulta uskoi ettei siellä ketään ollut ja kävi tarkasti kaikki piilot läpi ja löytyihän se "ukko"! Täytyy tässä talven aikana noita ilmaisuja ja piiloja treenailla niin keväällä on kiva sitten siirtyä taas metsään :)

Tottiksen taidan aloittaa ihan alusta uudelleen - tai oikeestaan ollaan niin jo tekemässä. Kotona niitä liikkeitä vahvistellaan ja kentällä käydään hakemassa oikeaa tunnetilaa. Nikita on sellainen vähän "tökittävä" että syttyy oikeasti tekemään ja nousee viettiin, mutta kyllä se sieltä löytyy vielä se oikea tekemisen tila. Pitäsi olla joku orava tms. palkkana niin ei olis mitään ongelmaa ;D

Ja tietty - käytiin lonkka-, kyynär- ja selkäkuvissa ja parasta A-ryhmäähän kaikki oli! Eikä oikein voi muuksi muuttua - sen verran priimat oli kaikki :)

Niin ja messarissa pyörähdettin hakemassa H, kiva narttu mutta kaipaa kauttaaltaan vielä massaa. Kaikki siis oli ok, korvat vähän isot ja kantaa häntää liian korkella, mutta muuten siis rakenne ja luonne hyviä. Nooh, jos sitten joskus parin vuoden kuluttua oltais saatu massaa ja koitetaan uudelleen. Ja jos massaa ei tule niin olkoon - ei me noista näytelmistä niin välitetä ;)

1 kommentti:

  1. Hei Tiina ja lauma!
    Oli taas mukava lukea teidän kuulumisia... vauhti ei teidän laumasta puutu. Tsemppiä kisoihin ja sitä tarvitaan myös reeneissä. Oikein mukavaa talven jatkoa!
    --
    Tuula ja parrat

    VastaaPoista