keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Pentu tuli taloon

Eilen sitten Tampereen duunikeikan jälkeen lähdin ajelemaan Raumalle pentua hakemaan :) Aina se vaan on yhtä jännää! Siellä sitten tyttöset odotteli pihalla ja pentu joka mukaan lähti, teki aikalailla itse valinnan :)
Esitti kaikki parhaat puolensa =D

Siskokset
Amalia kasvattajalla


Tehtiin sjoitussopimus pennusta ja lopulta lähdettiin kohti Hyvinkäätä. Alkumatkasta vinkunaa ja syliin pyrkimistä, mutta sitten pentu rauhottui ja nukkui Toijalaan saakka. Siellä pysähdyttiin huoltoaseman isolle nurmikentälle ja siellä tuli heti pisut ja hetki jaloiteltiin. Sitten autoon takaisin,  muutama kanapala ja pentu totesi että tämä on tuttu paikka ja nukkui sikeästi kotiin asti.

Yksi väsynyt matkustaja


Reippaasti taas kotipihalla tutkittiin ja pissattiin ja sitten sisälle tutustumaan paikkoihin. Nekku ja Nada oli ihmeissään että mikä sieltä oikein tulee. Haistelut ja perässä seuraamista. Amalia (jonka kutsumanimestä ei olla vielä tehty lopullista päätöstä) lähti reippaasti tutustumaan paikkoihin ja ihmiset on ihania! Kaikki tervehdittiin pusujen kera!
Ruoka maistui hyvin.  Ja isommat tarpeetkin tuli hienosti ulos ja loppuaika ulkoilusta olikin hyvä roikkua lahkeessa ;)Illalla kun kävin muiden kanssa lenkillä, muut perheenjäsenet jäi touhuamaan pennun kanssa ja käytti vielä kerran ulkona (n. yhdentoista aikaan). Rauhottui siihen keittiön matolle kun lapset katseli siinä telkkaria. Sitten käytiin nukkumaan ja herättiin aamulla puoli kahdeksan! Täydessä hiljaisuudessa meni koko yö. Uskomaton ipana! Pihalle ja kaikki tarpeet sinne =D

Nyt ollaan syöty ja ulkoiltu ja leikitty, jopa täyspitkään agility putkeen on tutustuttu! Kun mentiin siitä ohi, niin pyysin Nadaa menemään läpi ja pentu meni perässä! Ja se olikin niin kivaa että piti mennä monta kertaa!!

Mitä sä oikein teet?!

Jatkoa seuraa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti