maanantai 8. elokuuta 2011

Oulun viikonloppu

Oltiinpa sitten viikonloppu Oulussa koirien kanssa. Siellä järjestettiin nuorten SM-kisat sekä agilityssa että tokossa. Neljä koiraa ja neljä ihmistä - joista kaksi siis oli niitä nuoria - autoon + kamat ja eikun auton nokka kohti Oulua. Matka sujui hyvin ja oltiin hyvissä ajoin perillä niin että ehdittiin käydä kirjautumassa hotelliimmekin ennen kisojen alkua. Koirat oli ihan täpinöissään kun pääs liikkeelle pitkän matkan jälkeen ja tulokset jäi saamatta. No - tämä oli normaali agirata - ei siis mikään SM-kisaan liittyvä. Nekku mitattiin koska tämä oli Nekun ensimmäinen virallinen kisa! Ensin seisoi niin tomerana että oli ihan medin rajalla, mutta kun mitattiin uudelleen ja ilman namia, niin olihan se mini - huh =D
No - eikun hotelliin ja saunaan :)Aamupäivällä alkoi sitten SM-karsinnat ja Vera ja Nekku olivat heti ekana. Rata meni oikeesti tosi hyvin, mutta siellä tuli ne kolme kieltoa jotka aiheuttaa hylätyn tuloksen. Nekku on vielä niin tarkasti ohjattava koira kun ei ole sitä rutiinia vielä, mutta harjoittelulla siitä vielä hyvä tulee :)

Sitten odoteltiin seuraavaa vuoroa ja Nadan äidin omistaja Tuula tuli myös paikalle katsomaan Nadaa ja ehkä myös treffaamaan meitä ;) Tuula otti paljon tosi hyviä kuvia ja seuraavana linkit hänen blogiin ja kuviinsa. Olipa kyllä mukava tavata!!

Persoonat: Nadan vierailu Oulussa 6.8.2011

Tuulan ottamia kuvia Nadasta Oulussa

Tanjalle ja Nadalle tuli myös hylätty tulos, mutta samoin ihan ok rata. Nadalla vauhtia riitti vaikka yritettiin hiukan hidastaa sitä muka väsyttämällä sitä juoksuttamalla pallon perässä, mutta eihän Nada väsy...
Oli edelleen yli-innokas ja siitä sitten aiheutui myös Nadalle ne kolme kieltoa, mutta Tanja teki jo välissä muutamia täpäriä pelastuksia ettei Nada kiitänyt väärälle esteelle!

Tanja kisasi myös omalla koirallaan Kodalla agissa, mutta tulos oli samanlainen kuin muillakin. Mutta hyvä mieli kaikille kuitenkin jäi ja parasta on se että kaikki teki parhaansa hurjasta jännityksestä huolimatta :)

Sunnuntaina oli sitten tottelevaisuuden vuoro. Me oltiin Nadan kanssa vaan kannustusjoukkoja.
Heti alkuun oli taas Veran ja Nekun vuoro. Valitettavasti Nekku ei suostunut menemään maahan paikallamakuussa - tai kävi, mutta nousi heti ylös. Istui kyllä paikallaan kui tatti, mutta ei se auta kun maata pitäisi :)
Muuten kaikki liikkeet meni ihan kivasti - Nekku tepsutteli niin söpösti Veran rinnalla! Ja kannatti osallistua sillä Verasta ja Nekusta tuli sarjan 10-13v ALO TOKOn SUOMENMESTAREITA!!!!JEEEEE!!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti