perjantai 29. heinäkuuta 2011

Huh hellettä

Ompa ollut kuuma - ei ole edes blogia jaksanut päivitellä :)

Tässä kahden viikon aikana on ehditty tekemään kaikenlaista ja ei oikeastaan mitään. Vähän mökkeilyä, agitreenejä, uimista ym kesämukavaa. Suru-uutisiakin tuli, Nikitan äiti ja sisko menehtyivät tapaturmaisesti - todella surullista. Voimia vaan kovasti Charlotalle ja Timolle.

Nikita ui ensimmäisen kerran ihan kunnolla - ja ui muuten todella virtaviivaisesti ja lujaa!!
Ensin ihmetteli Nadan perässä mennäkö vaiko ei - sitten perään ja kierros tehty :)


Jahas, rannalla ollaan...
Hei, mihin meet?!

Nyt takas rantaan! Hyvinhän se sujui :)
Nadan uiminen on hauskan näköistä! Menee vielä aika pystyasennossa ja sen takia polskiikin aikamoisesti, mutta tosi hienoa että ui!!Kyllä se siitä kehittyy koko ajan.Nikita oli mulla mukana duunissa ja oli siellä kuin kotonaan. Liukas laattalattia ei tuntunut missään ja siellä oli paljon ihmisiä jotka rapsutteli ja joita pystyi puremaan! Nikita ei paljon titteleitä kumarrellut vaan puri samalla tavalla toimitusjohtajaa kuin muitakin :)
Samalla reissulla käytiin lounaalla ja rautakaupassa - mikäs sen mukavampaa.

Hallilla ollaan otettu leikkimielellä istumista, maahanmenoa, seuraamista (ihan vaan katsekontaktista on palkka tullut) ja agia ajatellen vaan pyörimistä vauhdilla mun perässä seuraten kroppaa. Puomikin mentiin läpi - joku oli tiputellut siihen nakinpaloja niin mikäs siinä oli kävellä ja syödä! =D

Ensimmäinen rokotus on myös otettu ja sielläkin Nikita näytti puruotteensa...mutta piikistä ei ollut moksiskaan - eniten harmitti se paikallaan oleminen kun pidettiin kiinni vaikka kaikkea kivaa oli ympärillä.

Nada oli eilen agitreeneissä tosi hyvä! Ensiks haahuiltiin kummatkin, mutta sitten päätin alkaa ohjaamaan koiraa, niin johan alkoi sujua! Niinhän se yleensäkin on että kyllä koira menee jos vaan ohjaaja ohjaa...heh
Tosin välillä on sitten perus snakupäiviä ja silloi mennään eikä meinata, teki ohjaaja mitä hyvänsä - varmaan vähän niinkuin kaasu hirttää kiinni tai jotain.... Ihmettelen kyllä aina miten energinen Nada onkaan. Vaikka on koko päivän leikkinyt, ollut pihalla, käynyt lenkillä ym. niin silti saa iltaisin vielä formulointikohtauksen - juoksee erilaisia ympyröitä ihan TÄYSII pitkin pihaa, ratsastuskenttää, hiekkakasoja ym. Nekku ei viitsi mukaan lähteä (hiki tulee jo katsellessa ;)), mutta kunhan Nikita tuosta kasvaa niin saa varmasti kaverin tuohon puuhaan. Nyt jo yrittää olla vähän mukana ja ainakin vaanii ja hyökkäilee - Nada tosin hyppää yli vaan :)

Hienosti on Nikitakin oppinut että postilaatikolle ei saa tulla - odottaa nätisti muiden kanssa pihan rajalla :)
Välillä tuntuu että kaikki on niiiiin helppoa - välillä taas todellakaan ei... ;)

Nikita osaa näköjään vinkata silmääkin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti