sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Hiljaiseloa

Nyt on ollut taukoa kisaamisessa mutta treenailtu toki silti ollaan. Tai ei Nadan kanssa juurikaan, kun sai yskän koirahoitolasta :(
Muut koirat yskäs kerran tai pari yhtenä päivänä, mutta Nadalla yskää kesti pidempään. Pidetään vielä ensi viikko taukoa treeneistä vaikka koira on jo pitkään ollut yskätön, mutta parempi olla rasittamatta ettei tule mitään jälkkiseuraamuksia.

Nikitan kanssa ollaan tehty muutama jälki ja hakumetsässäkin ollaan käyty. Ja tietty tottistelemassa. Nikita esitti kahlekuninkaan elkeitä vetäessäni hallilla aksatreenejä. Laitoin sen häkkiin suljettuun huoneeseen ja menin itse halliin. Nikita ei ennen ole ollut siellä paikassa ja sieltä kuului silloin tällöin haukahduksia. Ei se mitään, mutta yhtäkkiä haukahdukset kovenivat ja lähenivät...sieltähän se iloisesti tuli mukaan treeneihin!! Tosin ei saanut jäädä vaan joutui takaisin häkkiin - kurjaa! Nyt toiseen jossa näytti olevan tiukemmat lukot :) Ja hyvin pysyi sitten siellä.
Onhan se tylsää olla yksin kun muut pitää hauskaa.

Nekun kanssa oltiin aksatreeneissä paikkaamassa Nadaa ja huh - olipas vauhdikas kääpiö!! Ensin roikkui mun jalassa kiinni ja sit kun päästiin vauhtiin niin kyllä sitä riittikin!! Sai tosissaan juosta itsekin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti