maanantai 7. marraskuuta 2011

Siirto kolmosluokkaan!

Jiihaa!!!! Sunnuntaina illalla startattiin HauHau:n kisoissa Nadan kanssa Hyvinkään Koiraurheilukeskuksella. Tuomarina toimi Johanna Nyberg ja rata oli mukava - tosin kauhuissani katsoin että A-este suoritetaan kaksi kertaa -> enemmän kontakteja...no - luotan koiraan ja teen ne niinkuin treeneissäkin. Nada oli iloinen oma itsensä ja kaikki meni nappiin!! 0-rata, -5,98 ajalla!!
Muutama käännös meni vähän pitkäksi kun ohjaaja ei ajoissa kertonut mihin suuntaan jatketaan ja vaikka tiedän että Nada hakee kepit itse, niin jostain syystä taas käkin siellä varmistelemassa :)
Sijoitus 3/26. Ja siis serti ja siirto kolmosiin!!! Olipa hienoa!! Nyt saa juoksut alkaa ja pidetään taukoa kisaamisessa vähän aikaa.=D

Nekun kanssa startattiin kanssa ekaa kertaa kakkosluokassa, mutta pikku käppänä säntäili sinne tänne ja rengas oli se juttu joka ei millään sujunut. No - ei muuta kuin treenaamaan, joskus sitten keväällä on aika startata uudelleen. Tehdään kepit ja rengas varmaksi ensin.

Koirat oli ensimmäistä kertaa hoidossa jossain kodin ulkopuolella. Suositusten mukaan vein ne Hyvinkäälle koirahoitola Onnenkoiraan. Ne saivat yhteisen huoneen ja innokkaasti menivät sinne. Samassa paikassa toimii myös koirien uimala - täytynee joskus mennä testaamaan.
Koirilla oli kaikki mennyt hyvin ja meillä Ruotsin risteily samoin :) Kehuivat mukavaksi kolmikoksi porukkaa ja että oli kiva käydä kaikkien kanssa ulkonakin vaikka samaan aikaa (yksi taluttaja) kun kulkivat niin hyvin ja hihnat ei ollu yhtään sotkussa!

Muuten ohjelmaan on kuulunut perushommia, juoksemista pelloilla ym. Nikitan pesin yhtenä iltana kun ilmeisesti halusi haista jollekin mätääntyneeltä jätökseltä mieluummin kuin normikoiralta...aikamoisen paksu karva neidillä on! Oli hauskan nälöinen pörröturkki pesun jälkeen.

1 kommentti: