sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Talvea

Jaahas, jopas on aikaa vierähtänyt viime päivityksestä!! Mutta ei me toimettomana olla maattu - päinvastoin!

Nadan kanssa ollaan kisattu vaihtelevalla menestyksellä ja muutenkin hyvin vaihtelevasti... ;)
Tammikuun alkuun loppuneet juoksut on vaikuttanut neitiin vielä hyvin voimakkaastui. On ollut hyvin herkkä kaikenlaiselle kosketukselle ja yksissä kisoissa muuten meni tosi kivasti mutta putket....hohhoijaa - neiti sipsutteli ne niin ettei vaan osu putkeen kehollaan. Ajattelin jo että tuleeko se ollenkaan putkesta ulos!! Heh, hassu koira!

Sittemmin ollaan saatu vauhtia ja ohjauksetkin on sujuneet huomattavasti paremmin - paitsi nyt yksissä kisoissa sekoilin niin totaalisesti että tuomarikin vain naureskeli! Ihan mojova flunssa oli kyllä päällä - se saattoi auttaa sekoiluun - MUTTA koira meni ihan juuri niinkuin ohjasin - tosi hyvin! Mitäs ohjasin väärin!

Ja sitten vaan on ollut sen verran vaikeita ratoja että mun ohjaus ei ole ollut tarkkaa ja koira ei ole tiennyt mihin mennä. Niistä kisoista vain muutama sai yleensäkin tuloksen 25 koirakosta.

Nekun kanssa on tarkoitus mennä kisaamaan pitkästä aikaa - lähinnä katsomaan millä tasolla nyt mennään :) Saattaa olla että kadotan sen pikkukiitäjän jonnekin siellä radalla, mutta ainakin muilla on sitten hauskaa!!

Nikitan kanssa ollaan myös aloitettu ryhmässä treenaaminen ja se onkin paljon väsyttävämpää kuin omineen treenaaminen. Ja kun muut omat koirat ei ole mukana, niin kaikki on niin erilaista!
Nyt on luntakin niin paljon että Nekku hukkuu lumeen ja Nikitankin saa - jos nyt ei väsymään niin ainakin hidastamaan vauhtiaan kun umpihangessa joutuu juoksemaan :) Yksi uusi TODELLA hauska lelu on hevosille tarkoitettu iso pallo! Sidoin siihen vielä narun kiinni, jotta pääsee vetämään sitä perässä. Hetken aikaa sai leikkiä itsekseen, mutta jo sai kahvan rikki sillä aikaa...terävät on hampaat!
Toinen hyvä lelu on se hevosten täyskuminen ruokakuppi, mutta sekin alkaa mennä rikki. Ei tolla hyeenalla mikään kestä ;)

Nada juoksisi itsensä varmaan hengiltä pallon perässä! Siinä se kuumenee niin että Nikitankaan on turha tulla sanomaan mitään. Kuitenkaan agikentällä pallo ei kiinnosta lainkaan - siellä nami on paras palkka ja ne esteet itsessään!

Ulkona on nyt niin hieno keli että pakko mennä sinne! Tänään vielä tiedossa hakua ja agia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti