maanantai 5. syyskuuta 2011

Hakuilua

Nyt se on vihdoin aloitettu!! Henkilöetsintä eli haku :)
Olipas mukava pitkästä aikaa päästä hakumetsään. Ihan tuossa lähimetsässä pienellä porukalla treenattiin ja oikein ihmeteltiin kuinka nopeasti päästiin kotiin...
Meillä on aika aloittelevia koiria kaikki ja yksi kisavalmis, mutta kaikki ohjaajat ovat ennenkin treenanneet.
Nikitalla otettiin risteilyä "ukolta" toiselle ja hetken päästä tajus homman jujun. Juoksee vaan ihmiseltä toiselle ja aina saa namia!! Kivaa!! Oltiin kuitenkin ihan "metsän puolella" eikä vaan keskilinjan lähettyvillä.

Lauantaina olikin sitten hollaninpaimenkoirien yhteistreeni Itä-Helsingissä ja sinne myös mentiin - tutustumaan ihmisiin ja näkemään muita koiria. Oli tosi mukavaa ja mukavia ihmisiä!!

Päästiin sitten hakuilemaankin ja Nikita innoissaan lähti juoksevien ukkojen perään. Otettiin vielä toinenkin harjoitus ja nyt lähti jo oikein tosi innoissaan ukon luo, vaikka oli siellä jo pidemmälläkin! Loistavaa!!

Nadan ja Nekun kanssa ollaan treenattu agia kotona - Nadan kanssa on tehotreeneissä nyt kontaktit. Ja hyvin on alkanut sujua 2on2off -menetelmällä. Kun vielä muistuisi mieleen kisoissakin - ihan itselläkin siis hoitaa se homma loppuun asti :)

Nekun kanssa on treenattu keppejä ja erilaisia tekniikoita hypyissä. Ketterä pieni koirahan se on!!

Nikitalle on kujakeppejä otettu - nyt kuja on jo kavennettu jonkun verran ja lähtee lähetettäessä pinkomaan täysii kohti makkara-alustaa! Katsotaan nyt kuinka tässä käy - tämä on eka kerta kun kujakepeillä opetan koiran kepeille :)

Tottisalkeita ollaan Nikitan kanssa myös harjoiteltu. Ilmottauduttiin seuramme pentukurssillekin - toivottavasti mahdutaan!

Olen kuulolla!Muuten ollaan juoksenneltu pitkin ihania isoja sänkipeltoja ja tietty vaelleltu pitkin metsiä, mutta siellä on vähän liikaa niitä hirvikärpäsiä...
Nada saa aina juoksukohtauksen pellolla - vetää kuin tuulispää erikokoisia ympyröitä ja hyppii toisten koirien yli kun kohdalle sattuu ;)

Ja Nikitahan on jo kooltaan isompi kuin Nada - mieleltään vielä hiukan pentumaisempi vaikka en nyt voisi väittää että Nada kauhean aikuinen olisi.... ;)
Nikitalle on tullut jo neljä uutta hammastakin kumpaankin riviin keskelle.

Leikkiä tämä parivaljakko jaksaa vaikka kuinka!

Karkuun!!

Hyeenana kimppuun!

Yllätyshyökkäys vielä...

Mutta se huomattiin...


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti