tiistai 13. syyskuuta 2011

Kisoja ja treenejä

Lähdettiinpä sitten Nadan kanssa testaamaan kisoihin kuinka ne kontaktit nyt sujuu. Ja hyvinhän ne sujui!! 0-tulos, luokan kolmas ja LUVA!
Seuraavissa radoissa itse mokailin 5 virheen edestä kummassakin - toisella kertaa käänsin liian ahtaasti ja rima tuli alas ja toisella kertaa kepeillä lähdin ennen viimeistä väliä juoksemaan käsi ojossa kohti seuraavaa estettä ja niinhän Nada lähti mukaan juoksemaan. Ku  yhden asian saa kuntoon, niin sitten ei muista ohjata muita kunnolla. No, tästä on hyvä jatkaa! :) Ei kuitenkaan yhtään kontaktivirhettä!!

Seuraavat kisat viikonloppuna kotihallilla ja taas sama käännösvirhe tokalla esteellä...jotain sellaista mä teen minkä takia rima tulee alas - ei kyllä tietenkään treeneissä...
Ja toinen rata HYL kun seisoin tokan esteen siivekkeen takana käsi ojossa odottamassa koiraa takaakiertoon niin vilahti selän takaa esteelle...siinä seisoin ehtimättä sanoa mitään - tosin en tainnut alunperinkään sanoa aloituksen jäkeen muuta kuin ekan hypyn - harmitti kyllä tosi paljon!! Hämmästelynkin jälkeen -8s ja muuten puhdas rata, mutta tässä lajissa kaikki on niin pienestä kiinni.

Kotona sitten koitin samat kuviot niin meni kuin vettä vaan - tietty ;)

Nekku oli viikonloppuna Veran kanssa agility koulutusohjaaja-kurssilla harjoituskoirakkona. Oli kuulemma mennyt hyvin :)
Nekku onkin kotonakin ollut kovin innokas juoksutauon jälkeen tekemään kaikkea! Voisinpa melkein kohta uskaltautua senkin kanssa kisaamaan :)

Nikitan kanssa treenaillaan edelleen perusjuttuja ja on kyllä oppivainen pikkuneiti - ainakin tietyissä asioissa :) Kova saalisvietti sillä on - varsinkin kissoja kohtaan ;)
Nappaa kyllä leluihinkin kiinni kunnolla ja innostuessaan housuihin, hihaan tai mihin vaan osuu...parempi pitää aina mukana joku rätti mihin neiti voi hampaansa iskeä.

Kuten kuvasta näkyy on "pikkuneiti" ohittanut muut tytöt jo koossa. Katselin jo tossa että Nikita olisi Helsingin Voittajaan just 7kk....hmmm - osaiskohan neiti sen verran pysyä kaikki neljä jalkaa maassa eikä pussais tuomaria liian rajusti ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti