keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Näytelmää ja muutakin

Agia, hakua ja näyttelyä. Kaikki on sujunut ihan mukavasti.

Oltiin siis sunnuntaina 18.9 snautsereiden erkkarissa. Naapurin Vera oli esittämässä Nadaa ja esittikin koiran hienosti, mutta Nada on selkeästi yhden ihmisen koira ja ei esiintynyt ollenkaan kun olin paikalla vaan katseli  missä olen. Eli joko minä esitän koiran tai en ole ollenkaan paikalla niin esiintyy hyvin - no tietääpähän ens kerralla. Nada sai siis erittäin hyvän arvosteluksi ja itse arvostelu oli oikein hyvä. Toivoi hieman lisää massaa ja temperamenttia esiintymiseen, mikä siis korjaantuu edellä mainituilla asioilla. Tuomarina oli Oksana Vertinska. Ihan ok reissu - hieman harmitti kun ei taas tajunnu totakin asiaa :)

Nikitan velipoika Axu kävi kylässä ja vauhtia riitti. Kuviakin otin kauheasti, mutta vain muutama onnistui hämärtyvässä illassa. Pennuilla oli tosia hauskaa ja kyllä oli väsyneempi koira kuin pitkiin aikoihin loppuillan.Ja muutama kuvakin :) Aksu oli hiukan massiivisempi ja korkeampi kuin Nikita, niinkuin uroksen kuuluukin ;)

Nikita ja AxuNikitan velipoika Dalton on vailla omaa kotia. Lisää tietoa löydät kasvattajan blogista

Viikonloppuna tiedossa hakua, agia ja agia :)
Ilmoitinpa muuten Nadan sekä Nikitan messariin Voittaja -näyttelyyn, heh! Saas nähdä mitä siitäkin tulee. Täytyy varmaan alkaa käydä seuran näyttelytreeneissä ettei tarvi mennä kahden kenguru-koiran kanssa esiintymään... ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti