sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Aktiviteetteja

Ilmeisesti elämä on tylsää...ainakin jonkun nuoren raitapaidan mielestä ja onkin kekseliäästi tehnyt omia kivoja juttuja ;) Meillä on siis aloitettu joulukoristelut hyvissä ajoin! On sohvatyynyn sisustaa, talouspaperia, muita lelujen ja petien sisuksia (4 koiranpetiä) käytetty materiaalina. Hienoa tekolunta on saatu toki aikaan ja neiti itse on ollut kovin ylpeä saavutuksistaan..


Muuten elämä on sujunut oikeinkin mallikkaasti ja ensimmäistä kertaa pysyttiin pentutreeneissä paikallaan sivulla kun ohjaaja tuli tervehtimään =D Kädessäni oli kyllä mehevää kanaa, mutta jokatapauksessa - hyvä alku!!
Nekun ja Nadan kanssa agitreenit sujui tosi hyvin. Nekku haki tosi hyvin kepit ja teki ne aikalailla itsenäisesti! Harjoittelu tuottaa tulosta. Nadan kanssa ennakoivia käännöksiä ja kontakteja treenaillaan ja nekin sujuu tosi hyvin. Sitten välillä vaan painellaan putkeen, keppejä ja hyppyjä täysii!!! Se on hauskaa!

Nikitan kanssa hakutreeneissä huomattiin että eipäs yritetä edetä liian nopeasti vaikka edistys on ollut huikeaa. Täytyy muistaa että kysessä on aloitteleva koira joka ei vielä oikeasti osaa ja edetään rauhassa opetellen kunnolla perusasiat. Ensi kerralla siis askel taaksepäin :)

Esineruutuakin päätin alkaa harjoittelemaan. Kaikki koirat mukaan, tallailtiin alue ja koirat puuhun kiinni. Yksi kerrallaan sitten hommiin ja Nada oli aivan ilmiömäinen!!! Ei meinannut nahoissaan pysyä kun muut etsi omia esineitään :) Nekku ei heti tajunnut mikä on homman juju, mutta sitten olikin kivaa kun keksi! Ja Nikita etsi hyvin, mutta luovutus ei vielä ole ihan hanskassa. Toisella kerralla muutaman päivän kuluttua kaikilla meni vielä paremmin!

Sitten vielä jälki pitkästä aikaa. Nikita meni hyvin, mutta kauhea kiire oli koko ajan. Tein huvikseen Nadallekin jäljen ja vitsit - se meni ihan sikahienosti!! Tarkasti mutta innokkaasti!! Pitääköhän mun alkaa treenaamaan silläkin jälkeä?! :) Se PK-este on kyllä aika korkea noin pienelle snakulle, mutta ei tietenkään mahdoton. Hmmmm......

Ja taas huomasi että se on niin helppoa kun antaa koiran rauhassa kasvaa pahimman hörhöilyn ohi - kaikki alkaa toimia kuin itsestään. Onneksi ei ole mihinkään kiire!!

Ai niin, nuorimman neidin strategiset mitat ovat tällä hetkellä: korkeus 54,5cm ja paino 18,9kg. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti