tiistai 12. heinäkuuta 2011

Sadepäivä

Ihanaa - vihdoin sataa! Jo tuo luonto sitä kaipasikin.

Aamulla ulosmennessä Nikita ihmetteli että mitäs täällä tapahtuu ja sitten singahdettiin ensimmäiseen vesilätäkköön ja saalistettiin vesipisaroita :)
Nikita paralla oli muutama päivä kasvukipuja enkä yhtään ihmettele sitä kun neiti kasvaa niin vauhdilla ja riehuu kuin apina ;) No - se oli vain hetkellistä ja meno on entistä hullumpaa!!

Meillä on muutamaan paikaan laitettu paperiakin jos hätä yllättää, mutta Nikitan mielestä ne paperit on ihan muuta tarkotusta varten...No - hyvä että joku tarkoitus niillekin löytyi...uloshan tarpeet tehdään!

Isompien kanssa ollaan käyty agitreeneissä ja kaikki on mennyt tosi hyvin. Ajattelinkin että nyt on kyllä kaikki kunnossa kontakteja myöten ja eikun yhteen starttiin Nadan kanssa eilen illalla. No - heti ekaan putkeen tein ohjausvirheen ja sen jälkeen tietty alkoi harmittamaan ja ohjaus ehkä hieman kärsi...ja koira oli kuin raketti!!! Meni taas alastulokontaktit innolla yli...;)
Noh - pitäsi varmaan käydä joku sikapitkä lenkki ennen kisoja ja ainakin pitäis päästä muutama hyppy tekemään ennen suoritusta tai muuten käy noin - säkenöivästä voimasta ;)

Noh - ainakin kaikilla on kivaa...tai ainakin koiralla!!


1 kommentti:

  1. Giftin pentublogin kautta löysin tieni tänne. Ihana pieni riiviö tuo Nikita :)

    Noora & Iines-täti

    VastaaPoista