perjantai 15. heinäkuuta 2011

Tapahtumarikkaita päiviä

Kyllä sitä ehtii kun aikasin herää! Jostain syystä vanhemmat koirat heräs toissapäivänä jo seiskalta - Nikita olis kyllä nukkunut mutta tietty heräs siihen kun muutkin ja sitten oltiinkin jo ihan pirteinä. Toki oltiin jo ennen kukonlaulua käyty kerran tarpeilla ulkona. Olinkin jo heti aamusta ratsastamassa ja koirien kanssa "lenkillä" ja leikkimässä.
Vieraita kävi ja sitten hallille. Otin vaan muutaman kontaktin Nadalla, Nekulla muutaman putken ja sitten Nikita ihan erikseen halliin, viimeksi tuli samaa matkaa muiden kanssa. Reippaasti tuli tyttö nytkin halliin ja tutustuttiin paikkoihin. Muutama namin seuraamis pyöritys ja suora putki! Yksin tietty on vähän vaikee treenata sitä, mutta onnistui hyvin. Hauskaa meillä oli :)

Kotona oli sitten lelun vingutusta - taas - jostain syystä nämä lelut on vaan silloin tällöin saatavilla ;)

 

 Illalla sitten koirat autoon ja Purinalle. Autosta on tullut Nikitalle mukava tuttavuus - pääsee uusiin paikkoihin ja on kuitenkin oma tuttu paikka kaiken hälinän keskellä.  Neiti oli taas innoissaan ja ihmeissään kaikesta menosta. Ihmetystä herätti supervauhdikas bortsu joka viuhahti putkiin salamana - Nikita aina hätkähti kun kuului suhaus ja koira näkyi hetken ja sitten taas suhaus ja koira jne... ;)

Toi hihnassa kävely on vaan aika hauskaa vielä - onneks Nada käyttäytyy hyvin niin onnistutaan aina jotenkin solmut aukaisemaan vaikka Nikita olis kuinka kerennyt vaikka minne :)

Nyt Nada pysyi hyvin Tanjan kanssa radalla vaikka olin mukana - olin vaan koko ajan näkyvillä enkä karannut mihinkään. Hiukan kuitenkin kyseenalaistaa vielä että tarkoitatko oikeasti tätä estettä jne.
Nekulla ja Veralla oli vauhdikas suoritus ja kumpikin oli hyvin tyytyväisiä radan jälkeen! Se olikin mukavaa katseltavaa - todella innokasta menoa.

Eilen taas sama meno jatkui. Ulkoilua, ratsastusta, vieraita ja agia. Illalla halliin Nadan treeneihin ja kaikki mukaan. Ennen treenejä käveltiin laumassa muiden kanssa ja sitten treenien jälkeen taas halliin hengaamaan. Sielläpä löytyi mukavia ihmisiä jotka leikki lelun kanssa repimisleikkejä!! JEEE - ja kyllä sitä revittiinkin ja muristiin...tiukka mimmi! Ja kaikki on kyllä kehuneet Nikitaa hienoksi koiranaluksi =D
Ja niinhän tuo onkin :)

Kaikenlaiset asennot on mahdollisia pienelle koiralle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti