torstai 7. heinäkuuta 2011

Väsynyttä porukkaa

Tänä aamuna meillä on harvinaisen hiljaisia nelijalkaisia kavereita...se on niin rankkaa tuo niiden elämä ;)


Purina areena alkaa tulla tutuksi, mutta sehän on vaan mukavaa! Nekku ja Nada harjoittelee Tanjan ja Veran kanssa agia siellä. Ekaa kertaa maanantaina myös Nikita oli mukana. Aika jännää siellä oli, kun niin paljon oli koiria ja hirveä äänten sekamelska - varsinkin se koirien haukunta vähän jänskätti, mutta tosi reippaasti tyttö tutustui paikkoihin ja ihmisiin!
Läheisen leikkipuiston vieressä on puisia villieläin patsaita. Muut oli ihan ok, mutta se yksi leijona jolla oli pistävän tuijottavat silmät oli Nadan mielestä aikamoisen kamala!! On selvästi oppinut että leijona on viidakon kuningas ja sille ei kannata alkaa ryppyilemään. Mutta - minäpä menin istumaan sen päälle ja olin sankari joka alisti kuninkaan - sen jälkeen sen päälle pystyi hyppimäänkin :)

Villieläimistä vielä sen verran, että Nikitassa yhdistyy monta pientä villieläintä ;)
Hampaat on kuin piraijalla, väritys muistuttaa hyeenan pentua, vaanii kuin puuma ja takaapäin varsinkin ihan silloin vauvana näytti samalta kuin safarilla näkemämme villisian porsaat - samalla tavalla häntä pystyssä pylly heiluen etenee ;)

Itse epiksissä ei kaikki mennyt ihan niinkuin ohjekirjassa sanotaan. Nekku vähän haahuili, mutta sille kaikki on vielä aika uutta - hyvää treeniä oli ja kun otettiin rata myöhemmin uudestaan niin meni jo tosi hyvin - vauhtia lisää niin into pysyy!

Nada meni ensin treenatessa kuin tykki, mutta kun oma vuoro tuli kisaan ja minä katosin, lähti etsimään minua...olisi pitänyt olla kokonaan poissa tai näkyvillä eikä kadota. No - tätähän me tultiinkin treenaamaan että tiedetään kuinka käy.

Eilen taas tytöt oli epiksissä ja minä en ollut ollenkaan mukana ja Nada pysyi hyvin Tanjan mukana ja sai puhtaan radan möllihyppäriltä ja aika oli tosi hyvä! OK, näin ainakin koira toimii kun olen kokonaan poissa toisella ohjaajalla. Vielä testataan kuinka käy jos olen paikalla ja näkyvillä.

Vera ja Nekkukin teki tosi hyvän radan! Yksi tiukalle kaarelle laitettuun putkeen meno oli vaikeaa Nekulle - näyttää tietty koiran silmin että seinä tulee vastaan ja ei sinne voi juosta - no, tätä harjoitellaan! Mutta tosi hienosti meni ja nyt on koirat väsyneitä kun illalla käytiin vielä vähän juoksemassa hiekkakuopalla ja hellekin pukkaa taas päälle.

Kun isot tytöt oli Purinalla oli Nikita meidän mukana veljeni pojan synttäreillä. Siellä on myös koiraneiti Jessica - tanskalais-ruotsalainen pihakoira. Ensin Jessie oli sitä mieltä ett hei - toi tuli mun pihalle ja yrittää varastaa huomion, mutta myöhemmin olikin ihan kiva leikkiä!Edelleen - koirat vaan vaihtaa nukkumapaikkaa - outoa. Nada kyllä on tikkana lähdössä tekemään jotain kun liikahdan kohti ulko-ovea, mutta Nikitalla on tänään lepopäivä! Huomenna tiedossa varmaan aikamoinen energiapiikki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti