sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Aksamokaa - ja onnistumisia sekä Nekku 5v

Tulipahan sekin tehtyä! Tänään kisoissa Nadan kanssa ja ajattelin tosiaan ottaa vaan vauhdikkaasti ja innolla. Hyppärinkin otin ihan vaan että päästään menemään vauhdilla. Tulin kisapaikalle medien aikaan, mutta en seurannut ratoja ollenkaan. Sitten tutustumaan rataan ja koiraa hakemaan - starttaanhan ekana. Siihen radalle odottelemaan tuomarin vihellystä ja samassa huomaan - tuollahan on kepitkin!!! En ole ottanut niitä huomioon ollenkaan....siis voiko tää olla todellista!!! Käyn sanomassa tuomarille tilanteen ja valitttaa että säännöt on säännöt, mun on mentävä ekana. No - nopee katsaus mihin kepit tulee ja mihinköhän sitten ja menoks :)
Tulos arvaten hylly ;) Sekoilin liopussa sitten, mutta kepeille asti meni hyvin :) Tuomari tuli jälkeenpäin sanomaan että koira menee tosi hyvin snautseriksi ja että harmillinen toi häslinki.
Tokalla radalla vedin ohjauksella riman alas ja sitten vaan mentiin enkä ottanut kontaktia puomilla ollenkaan...
Mutta koira meni mun mokailusta huolimatta vauhdilla ja hyvin!!

Viikolla oltiin Vuorelan Lotan treeneissä ja niistä saa aina kyllä paljon irti! Oli taas todella hyödyllistä ja täytyy vaan muistaa treenata omaa liikettä ennakoivaksi.

Nikitan kanssa pentutottisteltiin taas ryhmässä ja meni ihan kivasti. Se istuminen perusasennossa kun ihminen tulee tervehtimään ei meiltä IHAN vielä suju :) Kaikilla kuulemma sujuu kun ollaan vielä jäljellä olevat 8 kertaa treenattu...joo, varmaan ;D

Ja sitten tietty hakuiltiin. Se on niin superkivaa että ei meinaa pysyä raidoissaan!!! Hurja neliveto päällä metsään ja jos muilla täytyy iloisesti kehua koiraa, Nikitaa syötellään rauhallisesti lähes hiljaa :) Hyvin toimii ja makaa hienosti odottamassa nakkeja, kunnes joku erehtyy kehumaan iloisesti...siinä sitten pusuja satelee, ehkä vähän jalkaa ja koko koiraa ym maalimiehen sylissä ;)


Nekku täytti tällä viikolla 5 vuotta!! Se on kyllä hauska pieni koira!! Tänäänkin aamupäivällä kaadettujen puiden oksia siivotessa ihmettelin kun oksat joita raahasin alkoivat yht'äkkiä painaa enemmän...no, pieni käppänä siellä roikkui oksissa hurjasti muristen =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti