maanantai 17. lokakuuta 2011

Luokkanousu Nekun kanssa!

Aloitetaan ensin parhaimmasta - eli sunnuntaina oltiin ATT:n kisoissa koko koiralauman kanssa ja Nekun kanssa startattiin heti aamusta kymmenen aikaan. Ekalla radalla pieni koira oli niin innoissaan ja vikkelä, että ohjaaja sananmukaisesti kadotti koiran ja siitä johtui esteen suoritus väärään suuntaan ;) Muutenkin rata oli aikamoista sähläystä kun koira hyökkäili innoissaan sinne tänne. Toka rata menikin sitten ihan nappiin. Kepit varmistelin ehkä turhankin tarkasti, mutta ajttelin ottaa varman päälle -  reilusti aliaikaa ja voitto!!! Voitettiin siis koko luokka, osallistujia 23. Se oli sitten serti!! Tokat kisat - yhteensä neljä lähtöä, WAU! Nyt kyllä harjoitellaan kepit kuntoon ja muutenkin itsenäistä menoa ennen kakkosiin menoa, mutta olipa hienoa!Sitten käytiin lenkillä, mä syömässä ja hengailtiin vaan - Nadan lähtö oli vasta neljän jälkeen. Nada oli vähän vaisun oloinen, mutta ihan ok. Rata meni muuten hyvin mutta se A:n alastulo...taas 5 virhettä siitä. Jotain mä ilmeisesti teen erilailla kuin treeneissä koska siellä voin juosta vaikka edelle niin ainakin koskee kontaktiin. Olisko juoksut tulossa tai sitä mä yritän liikaa ja paineistan koiraa...
Toka rata meni samaan tyyliiin, mutta astetta vaisumpi oli koira. Häkissä olo ym ei ole Nadalle mieluisimpia, mutta ens kerralla mennään vaan eikä meinata. Unohdetaan yrittäminen ja pidetään hauskaa - sitten varmaan tuleekin kohta juoksutauko :)

Eli Nada sai kummaltakin radalta 5 virhettä - siltä A:n alastulo kontaktilta. Ekalta radalta sijoitus 7/27 ja tokalta 5/26. Tällä radalla ei ollut yhtään nollatulosta joka olisi ollut alle ihanneajan - aika vaikeet radat että siinä mielessä oon kyllä tyytyväinen!

Nikita oli koko päivän häiriköimässä ihmisiä kisoissa ;)
Osaa se olla ihan hienostikin, mutta jos joku sattuu puhumaan tai katsomaan kohti, niin neiti on ihan varma että nyt tuo haluaa ihan varmasti rapsutella mua!
Nikitan kasvattaja Charlotta ja Timo tuli katsomaan tyttöä - nähtiin samalla myös sisko Kida =D
Kida oli mukava likka, samantyyppinen tervehtiminen kuin meillä - Nikita kyllä taitaa käyttää enemmän hampaitaan vielä...;)
Kida oli varmaan korkeampi - ainakin vaikutti siltä kun oli niin pitkät jalat. Tummempi ja muutenkin leveämpi pää ja paksummat jalat. Nadakin oli ihmeissään kun vein Nikitan autoon ja Kida tuli paikalle, että näyttää samalta mutta tuoksee erilaiselta - mitä tapahtui häkissä ollessa ;D

Muuten viikko on sujunut aika lailla normi tapaan. Agitreenit, hakutreenit, pentutottis. Siellä oltiin ekaa kertaa ja alkuun oli hiukka ongelmia keskittyä tekemiseen, mutta kyllä se siitä lähti. Oikein mukava viikko taas!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti